Online Registratie
JOYNE abonnementen

Registreren van een JOYNE module.

Met onderstaand formulier registreert u een JOYNE abonnement op uw JOYNE CI-module. Uw aanvraag wordt binnen maximaal twee werkdagen verwerkt. U ontvangt een betalingsverzoek via e-mail op het opgegeven e-mailadres. Na betaling is uw abonnement beschikbaar. Een nieuwe module heeft standaard een eenmalige preview van 5 aaneengesloten dagen voor alle zenders.

U ontvangt na verzenden een email met een link ter bevestiging van uw inschrijving, zonder bevestiging kunnen wij uw gegevens niet zien!

Belangrijke informatie:

Jaarabonnementen abonnementen
  • Na registratie ontvangt u een betaalverzoek, bestaande uit één maand abonnementskosten en de registratiekosten. Na betaling wordt het beeld vrijgegeven. (Voor NL: Deze vooruitbetaling wordt op de eerste factuur verrekend). 
  • Er worden éénmalig registratiekosten van €30 berekend. 
  • Jaarabonnementen hebben een looptijd van minimaal één jaar. Daarna worden zij maandelijks verlengd.
 
Flexibele abonnementen:
  • Flexibele abonnementen zijn prepaid: u ontvangt een betaalverzoek voor het totaalbedrag, plus de registratiekosten. Indien u later een nieuw abonnement afsluit, worden er geen registratiekosten meer in rekening gebracht.
  • Er worden éénmalig registratiekosten van €30 berekend. 
  • De aangekochte maanden zijn binnen een jaar na de startdatum van uw abonnement te verbruiken.
  • De maanden van uw flexibele abonnement activeert u via uw MijnJOYNE omgeving (u ontvangt de gegevens hiervoor na registratie).
  • Er wordt altijd geactiveerd voor een hele maand, deze kan echter op elke datum starten. Kiest u bijvoorbeeld een abonnement van 3 maanden, dan kunt u deze drie keer een maand aanzetten in een totale periode van een jaar. Bijvoorbeeld van 16 april tot en met 15 mei, van 3  juli tot en met 2 augustus en van 5  januari tot en met 4 februari
* verplicht veld
Het modulenummer begint met 2515 en wordt gevolgd door 6 cijfers

Joyne gebruikt mogelijk de gegevens die u op dit formulier verstrekt om contact met u op te nemen en om updates aan te bieden.